sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Ryhdin kesäliikuntaa lapsille

Kurikka 11.07.2010. Kurikan Ryhti tarjoaa lapsille kesäliikuntaa joka arkipäivä vielä kuukauden ajan. Kesäliikuntaa pidetään keskusurheilukentän maastossa, jonne myös Kurikan imetystukiryhmä kokoontuu piknikin merkeissä torstaina 22.07.

Ryhdin kesäliikuntatoiminta alkoi kesäkuun alussa ja se kestää elokuun puoliväliin saakka. Lasten liikunta-aika on klo 11-12.30 ja iltapäivällä on toimintaa myös ikäihmisille. Toimintaa ohjaavat kurikkalaiset Hannu Harju ja Topias Tuohimäki, jotka opiskelevat liikunnanohjaajiksi Kuortaneella. Osallistuminen on ilmaista, sillä toimintaa tukee Nordea.

Kurikan keskusurheilukenttä. Kuva: P. P.

Sää on suosinut kesäliikuntatoimintaa ainakin ensimmäisen puolentoista kuukauden ajan. Kaatosateen yllättäessä mennään silti suojaan, mutta varsinaista sisävarapaikkaa toiminnalla ei ole. Mukaan mahtuu vielä lisää lapsia, joten myös uudet ovat tervetulleita. Säänmukaisen vaatetuksen lisäksi mukana on hyvä olla päähine ja juomapullo.

Kyrönjoki. Kuva: P. P.

Keskusurheilukentän ympäristö on pala parasta kesä-Kurikkaa, jonne Kurikan imetystukiryhmän on mukava kokoontua pitämään piknikkiä. Imetyspiknikille voivat tulla äidit vauvoineen, niin kesälomilta kuin naapurikunnistakin. Isommat lapset voivat halutessaan osallistua piknikin ajan kesäliikuntatoimintaan.

Kesäliikuntatatoiminnan ohjelma vaihtelee viikoittain, mutta maanantaiksi on suunniteltu jalkapalloa, sählyä tai käsipalloa. Tiistaisin harjoitellaan yleisurheilua eli hyppylajeja, juoksua tai heittolajeja ja keskiviikkoisin vuorossa on suunnistus, frisbeegolf, kroketti tai jousiammunta. Viikko päättyy perjantaisin pelattavaan pesäpalloon, tennikseen tai lentopalloon. Sitä ennen torstaisin, myös imetyspiknikpäivänä, on tiedossa jumppaa, luontopolku tai seikkailurata. - P. P.

Ei kommentteja: